Spring naar de inhoud

stel jezelf voor

Workshops rond de 7e kunst, audiovisuele…

Wat is dat ?

Creatieve videoworkshop

Moussa Maghouz a créé en 2017, avec la maison de quartier “De noorder zon” à la Gaucheret Schaerbeek, des activités extra-scolaires avec des jeunes dans le but de les aider à s’épanouir et apprendre de nouvelles choses par le biais de l’audiovisuel. Il intègre dans le projet William Khalifé Het is niet de bedoeling om met jongeren bioscoopworkshops te geven ter voorbereiding van een mooie reis rond het thema chocolade.

 

In 2017 brengt het concept vele projecten samen met APS Oasis een minivoetbalclub, Praliné delen voor de bereiding van de chocolade en een bezoek aan het Jubelparkmuseum voor de japanse prenten.

 

Na hun reis door de opleiding van jonge mensen in schiet- en geluidstechnieken, besluit William om zijn concept te creëren door de verschillende functies van audiovisueel samen te brengen in een bioscoopworkshop, een reportageworkshop. Het project moest ook toekomstige animators opleiden die toegang hadden tot veel plaatsen (Stripmuseum, van chocolade, …).

Dat is wat deMultimedia-workshop werd geboren door de film-, reportage- en animatieworkshops samen te brengen.

Toen het project van 2017 tot 2021 van start ging, konden de begeleiders met jongeren werken en hun vaardigheden aanscherpen. Met de hulp van animator/opvoeder Mohammed Belhadj kwam het project vrij snel op gang. We hebben verschillende activiteiten met jongeren opgezet. We hadden verschillende partners tijdens de workshops, alles is goed verlopen ondanks de pandemie periode.

Nous avions créé une association de faits (mais notre objectif était d’en faire une ASBL avec une meilleure structure).

Vers fin 2021, le projet fut interrompu et nous avions marqué une pause pour mieux redémarrer en 2022.

Creatieve videoworkshop est né tout en gardant le même concept, réaliser des vidéos autour du 7e art. Atelier Vidéo (rassemblant tout autour de la vidéo) et Atelier Créatif (mettant en évidence la créativité et l’estime de soi).

 
cropped-cropped-cropped-Atelier-Vidéo-Créatif-1.png

Workshop alleen in België en Noord-Frankrijk

Onderweg en binnenkort een plek voor workshops!

Galerij

Ontdekken

Sinds 2017 is ons project geëvolueerd, in 2022 werd "Creative Video Workshop" geboren.

Contact

Onze managers

Wij zijn gespecialiseerd in artistieke en educatieve animatie. We zoeken in de eerste plaats de creativiteit van onze deelnemers.

Als u interesse hebt om ons team van animators te komen versterken. Schrijf u in op onze site.

Contact details

Wij zijn gevestigd in Brussel

+32(0)485797842
at.video.c@k-lifeprod-ac.com

 

Voor meer informatie over onze activiteiten rondom K-Life Help for creation

info@k-lifeprod-ac.com

Over

Creative Video Workshop is een nieuw concept dat verschillende workshops samenbrengt voor volwassenen, jongeren, ouderen, gehandicapten...

Social Media