Antonio Gianni – Interpretatie door Anthony Seminara

Volg ons !
Facebook Twitter Instagram YouTube Imdb

De artiest Anthony Seminara kwam eerst bij de cast om een ​​personage uit de serie in te sluiten, omdat niet alle personages op onze website worden weergegeven, houden we een beetje geheim.

Hij is een Belgische acteur en regisseur van Italiaanse afkomst.

Daarna hielden we zijn profiel bij met een grote stip ?, de tijd om goed na te denken want alles blijft mogelijk (casting niet op de agenda). Zodat hij iets anders kan doen, volgen.

Maar het personage van Antonio Gianni zat niet in het basisproject, we werden geïnspireerd door een journalist en specialist in de maffia die niet zal worden genoemd, omdat de serie "The Octopus" elementen van de realiteit opneemt, maar de personages puur fictief zijn. Het belangrijkste idee van de serie is om bepaalde elementen die iedereen zou kunnen kennen te nemen om ze te integreren in een eigen universum, een beetje zoals in Amerikaanse stripboeken bijvoorbeeld (stripboek).

Anthony Seminara volgde daarom de Podiumkunsten van de Provincie Luik en de Academie Marcel Désiron.

Hij was journalist. Hij geeft ook Italiaans.

Hij speelde in het toneelstuk « Nos Femmes » in 2019, auteur en regisseur » Toi c’est moi » in 2017 dan later « Toi c’est nous » in 2019.

Zijn eerste ervaring in La Pieuvre zal dan ook aanwezig zijn in de TV Zappen 5 en 6, oog in oog met de gangster Nino Francesco gespeeld door Pietro Pizzuti.

 

Als u geïnteresseerd bent in onze t-shirts met betrekking tot het project, vindt u in deze link hieronder alle informatie die nodig is om onze verschillende producten te verkrijgen.

https://k-lifeprod-ac.com/lapieuvre-serie/t-shirt

Voor eventuele andere vragen : info@lapieuvre-serie.com

Waar gaan we het geld voor gebruiken ? Promoot en verbeter de communicatie, het ontwerp van de website, verhoog onze populariteitsclassificatie, breid ons netwerk uit (technici, ontwerper, betaalde stage...) kortom, help ons om het project te blijven benadrukken dankzij uw donaties. En laat jonge toekomstige komedies meedoen aan het project.