Volg ons !
Facebook Twitter Instagram YouTube Imdb

Vlaamse artiest

 

Een Vlaamse kunstenaar uit Kortrijk (beter bekend op zijn YouTube-kanaal) neemt deel aan La Pieuvre-project om de rol te spelen van Toni Bakker, eigenaar van een beroemde nachtclub in Antwerpen en ook in de stad Gent. Hij wordt een bondgenoot van Peter De Wylder (Ivan Pecnik).

Het universum interesseerde hem en hij leefde een beetje in deze omgeving, dus hem de rol aanbieden was interessant voor zijn profiel, omdat hij een verhalend kader kan brengen in het universum van Peter De Wylder (Ivan Pecnik).

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Als u geïnteresseerd bent in onze t-shirts met betrekking tot het project, vindt u in deze link hieronder alle informatie die nodig is om onze verschillende producten te verkrijgen.

https://k-lifeprod-ac.com/lapieuvre-serie/t-shirt

Voor eventuele andere vragen : info@lapieuvre-serie.com

Waar gaan we het geld voor gebruiken ? Promoot en verbeter de communicatie, het ontwerp van de website, verhoog onze populariteitsclassificatie, breid ons netwerk uit (technici, ontwerper, betaalde stage...) kortom, help ons om het project te blijven benadrukken dankzij uw donaties. En laat jonge toekomstige komedies meedoen aan het project.