Volg ons !
Facebook Twitter Instagram YouTube Imdb

Doriano Macca

Interpretatie : Alberto Naldo

BIOGRAFIE
De bijnaam is "Il Cannibale" di Ercolano ("De Kannibaal" van Ercolano), een stad die bekend staat om zijn erfgoed als oude Romeinse stad. In het verleden reisde Doriano tussen Torre Del Greco, zijn herkenningspunt, en de stad Ercolano. Deze bijnaam werd vervolgens gekozen vanwege zijn benadering, het was eerst een laster, een metafoor, en daarna werd het een mythe. Hij werkt solo en soms werkt hij samen met enkele leden van de Camorra.

Afkomstig uit een Napolitaanse familie. Zijn vader Lucio Macca werd geboren in Trapani (Sicilië), is Siciliaans en lid van Cosa Nostra. Zijn moeder Claudia Albero, geboren in Barra (Napels), is Napolitaans. Zijn vader moest de afkomst van zijn moeder een tijdje verbergen, om niet als verrader te worden gezien. Daarna verlieten ze Italië om zich in Charleroi te vestigen. Zijn vader werkte in de mijnen, hij verliet Italië om de leden van de Cosa Nostra te ontvluchten. Als gevolg hiervan werd hij op zijn werkplek neergeschoten, het was een afrekening. Haar moeder stierf aan een zeldzame ziekte.

Italiaans geboren 12 augustus 1969 in Torre Del Greco.

Als u geïnteresseerd bent in onze t-shirts met betrekking tot het project, vindt u in deze link hieronder alle informatie die nodig is om onze verschillende producten te verkrijgen.

https://k-lifeprod-ac.com/lapieuvre-serie/t-shirt

Voor eventuele andere vragen : info@lapieuvre-serie.com

Waar gaan we het geld voor gebruiken ? Promoot en verbeter de communicatie, het ontwerp van de website, verhoog onze populariteitsclassificatie, breid ons netwerk uit (technici, ontwerper, betaalde stage...) kortom, help ons om het project te blijven benadrukken dankzij uw donaties. En laat jonge toekomstige komedies meedoen aan het project.