Alain Martinet

Volg ons !
Facebook Twitter Instagram YouTube Imdb

Interpretatie : Philippe Rasse

BIOGRAFIE :
Alain heeft de dubbele Franse en Belgische nationaliteit en werd geboren in de Kameroense hoofdstad, waar zijn vader militaire dienst deed om rebellen in Afrika te bestrijden. Daarna studeerde hij in Parijs, om vervolgens de Franse inlichtingendienst DGSE te integreren. Daarom leidt hij operaties in het land en buiten de Franse grenzen

Hij is een veldagent, daarna werd hij door Richard Marchand, directeur-generaal, benoemd tot directeur van de DGSE.

Hij diende zijn land door zich aan te sluiten bij het Nationale Leger van Frankrijk. In de jaren 2000 was hij enige tijd operationeel directeur.

Frans geboren op 18 maart 1970 in Yaoundé.

Als u geïnteresseerd bent in onze t-shirts met betrekking tot het project, vindt u in deze link hieronder alle informatie die nodig is om onze verschillende producten te verkrijgen.

https://k-lifeprod-ac.com/lapieuvre-serie/t-shirt

Voor eventuele andere vragen : info@lapieuvre-serie.com

Waar gaan we het geld voor gebruiken ? Promoot en verbeter de communicatie, het ontwerp van de website, verhoog onze populariteitsclassificatie, breid ons netwerk uit (technici, ontwerper, betaalde stage...) kortom, help ons om het project te blijven benadrukken dankzij uw donaties. En laat jonge toekomstige komedies meedoen aan het project.