Alexander De Wylder

Volg ons !
Facebook Twitter Instagram YouTube Imdb

Interpretatie : Michael Cambier

BIOGRAFIE
Hij is een smokkelaar. Hij is de jongste zoon van Peter De WylderAlexander zorgt sinds de dood van haar moeder voor zijn dochtertje Nora. Hij is lid van een clan in Antwerpen. Als gevolg hiervan sloot hij zich aan bij bepaalde Mocro Mafia-kaders. Bijvoorbeeld leden van Samir Krichambouya en andere medewerkers. De jongste van Peter De Wylder krijgt echter niet de zegen van zijn vader.

Belg geboren op 23 december 1980 in Antwerpen.

Door deze inzamelingsactie uit te voeren, helpt u ons om technici te betalen, onze scenario's te corrigeren dankzij een specialist (scriptdokter), onze website te updaten (door deze te verbeteren) en nog veel meer. De collectie sluit in december 2021.

Op te halen bedrag: Het maakt niet uit hoe hoger het bedrag, hoe meer we onze technici, onze acteurs kunnen vergoeden, sets voor onze piloten kunnen vinden, dingen in werkelijkheid kunnen laten gebeuren dankzij uw donaties.

PS : Mocht het bedrag niet hoog genoeg zijn, dan worden je donaties alleen gebruikt voor de kwaliteit van de site, voor de snelheid van communicatie op sociale netwerken, kosten voor bepaalde sets, materiaalkosten voor bijvoorbeeld een shoot.