Émilie Martens

Volg ons !
Facebook Twitter Instagram YouTube Imdb

Interpretatie : Aurélie Frennet

BIOGRAFIE :
Ze is een agent van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (SGRS). Van 1994 tot 1999 diende ze voor het Belgische leger. Ook blauwhelmen tijdens conflicten in Rwanda en de Republiek Congo. Daarna werkte ze voor Interpol als undercoveragent in het veld en kwam ze in 2005 bij de SGRS. Na talloze terroristische aanslagen over de hele wereld werd in 2001 een antiterroristische eenheid opgericht, die 2-3 jaar lang lid was en plaats maakte voor andere meer gekwalificeerde mensen.

Belg geboren op 10 juli 1974 in Brugge.

Als u geïnteresseerd bent in onze t-shirts met betrekking tot het project, vindt u in deze link hieronder alle informatie die nodig is om onze verschillende producten te verkrijgen.

https://k-lifeprod-ac.com/lapieuvre-serie/t-shirt

Voor eventuele andere vragen : info@lapieuvre-serie.com

Waar gaan we het geld voor gebruiken ? Promoot en verbeter de communicatie, het ontwerp van de website, verhoog onze populariteitsclassificatie, breid ons netwerk uit (technici, ontwerper, betaalde stage...) kortom, help ons om het project te blijven benadrukken dankzij uw donaties. En laat jonge toekomstige komedies meedoen aan het project.