Franck Lopez

Volg ons !
Facebook Twitter Instagram YouTube Imdb

Interpretatie : Marcel Gonzalez

BIOGRAFIE
De maffia van het Medellín-kartel werkte een tijdje samen met Roberto Losada, als tiener was zijn vader een jeugdvriend van Roberto Losada. Hij stierf in een vuurgevecht. Sindsdien is de jonge Lopez zijn rechterhand geworden. Franck zat in 96 in de gevangenis, een paar dagen nadat hij de gemeenschap had bezocht, had hij net zijn 16e verjaardag gevierd. Een paar jaar later werd hij vrijgelaten, dus Franck bleef zoeken naar problemen. Bijvoorbeeld zijn bondgenoten die zijn vijanden worden.

Colombiaan geboren op 12 april 1970 in Medellín.

Als u geïnteresseerd bent in onze t-shirts met betrekking tot het project, vindt u in deze link hieronder alle informatie die nodig is om onze verschillende producten te verkrijgen.

https://k-lifeprod-ac.com/lapieuvre-serie/t-shirt

Voor eventuele andere vragen : info@lapieuvre-serie.com

Waar gaan we het geld voor gebruiken ? Promoot en verbeter de communicatie, het ontwerp van de website, verhoog onze populariteitsclassificatie, breid ons netwerk uit (technici, ontwerper, betaalde stage...) kortom, help ons om het project te blijven benadrukken dankzij uw donaties. En laat jonge toekomstige komedies meedoen aan het project.