François De Ruiter

Volg ons !
Facebook Twitter Instagram YouTube Imdb

Interpretatie : Frederick Etherlinck

BIOGRAFIE
Sinds 1990 is hij commissaris van de Algemene Politie van Brussel. Werkt al meer dan 30 jaar bij de politie. François werkte samen met Ravi Bartali (vader van Romano Bartali) en de SGRS-agent Denis Vaart. François zendt vaak authentieke bevelen naar zijn mannen, maar niet met Romano Bartali. Hij gunt hem vaak eenvoudige missies. Dit veroorzaakt daardoor disfuncties binnen de dienst en conflicten met bepaalde collega's. Hij heeft bijvoorbeeld te maken met bepaalde ego's.

Hij is getrouwd en heeft een vader van 3 jaar. Hij heeft een kleine villa aan de Belgische Kust, hij gaat er vaak met zijn gezin heen.

Belg geboren op 15 februari 1960 in Brussel.

Als u geïnteresseerd bent in onze t-shirts met betrekking tot het project, vindt u in deze link hieronder alle informatie die nodig is om onze verschillende producten te verkrijgen.

https://k-lifeprod-ac.com/lapieuvre-serie/t-shirt

Voor eventuele andere vragen : info@lapieuvre-serie.com

Waar gaan we het geld voor gebruiken ? Promoot en verbeter de communicatie, het ontwerp van de website, verhoog onze populariteitsclassificatie, breid ons netwerk uit (technici, ontwerper, betaalde stage...) kortom, help ons om het project te blijven benadrukken dankzij uw donaties. En laat jonge toekomstige komedies meedoen aan het project.