Romero Hernandez

Volg ons !
Facebook Twitter Instagram YouTube Imdb

Interpretatie : Luca Cruz-Tinoco

BIOGRAFIE :
Hij werd opgevangen door de gebroeders Cobar. Hij werd op jonge leeftijd op 10-jarige leeftijd in de steek gelaten door zijn arme ouders. In 1975 was het een negentiende kind dat rondliep in Ciudad Bolívar wijk gelegen aan de zuidelijke rand van Bogotá, een sloppenwijk. Hij wordt gevormd door Stefano en Henrique, dus hij wordt hun enige familie. In 1986 maakte hij kennis met de jonge Doriano Macca. Vanaf dat moment is hun ontmoeting het begin van dit lange verhaal.

Toen hij op straat rondhing, had Romero geen erg specifieke motivaties, maar sinds hij bij de gebroeders Cobar was, was zijn leven prestigieus. Daarom had zijn bestaan ​​een roeping. Respect is bijvoorbeeld verplicht om eruit te komen.

Colombiaan geboren op 14 april 1965 in Ciudad Bolivar, Bogota.

Als u geïnteresseerd bent in onze t-shirts met betrekking tot het project, vindt u in deze link hieronder alle informatie die nodig is om onze verschillende producten te verkrijgen.

https://k-lifeprod-ac.com/lapieuvre-serie/t-shirt

Voor eventuele andere vragen : info@lapieuvre-serie.com

Waar gaan we het geld voor gebruiken ? Promoot en verbeter de communicatie, het ontwerp van de website, verhoog onze populariteitsclassificatie, breid ons netwerk uit (technici, ontwerper, betaalde stage...) kortom, help ons om het project te blijven benadrukken dankzij uw donaties. En laat jonge toekomstige komedies meedoen aan het project.