Westerse streaming

Volg ons !
Facebook Twitter Instagram YouTube Imdb

Sooner zowel Franstalig als Nederlandstalig. Het werd gelanceerd door UniversCiné Belgium in 2008. Het idee hier is om een ​​alternatieve, geëngageerde en onderhoudende kijk te werpen op de Europese cinema. Wat betreft Streamz droomt op Belgische Netflix. Momenteel wordt het alleen in het Nederlands aangeboden, maar omvat het al enkele honderden Belgische films en series of internationaal, inclusief Westworld, Game of Thrones en Chernobyl, zonder enige reclame.

Videoland is een online streamingplatform met Nederlandse tv-programma's en series en films. De service is betalend aanbieden van abonnementen. Het is toegankelijk via een internetbox, een videogameconsole, een mobiele telefoon en een computer. 

Mubi is een Engelse video-on-demand site, gevestigd in Londen en gemaakt op 14 februari 2007 door de Turkse zakenman Efe Cakarel en de Braziliaanse ontwikkelaar Gabe da Silveira. Het project wordt ondersteund door The Criterion Collection en Costa Films.

We streven ernaar om in de toekomst de beste distributeur voor het project te vinden, dat er een groot aantal interessante internationale en nationale distributeurs zijn, maar het is waar dat Sooner, Streamz,... verschillende diensten aanbieden in tegenstelling tot de grote giganten (Netflix en Prime Video) die bieden een service aan voor hun merk. Kortom, we zijn nog ver van deze passage verwijderd, we zullen alle tijd hebben om over de vraag na te denken. Wordt vervolgd !

 

Als u geïnteresseerd bent in onze t-shirts met betrekking tot het project, vindt u in deze link hieronder alle informatie die nodig is om onze verschillende producten te verkrijgen.

https://k-lifeprod-ac.com/lapieuvre-serie/t-shirt

Voor eventuele andere vragen : info@lapieuvre-serie.com

Waar gaan we het geld voor gebruiken ? Promoot en verbeter de communicatie, het ontwerp van de website, verhoog onze populariteitsclassificatie, breid ons netwerk uit (technici, ontwerper, betaalde stage...) kortom, help ons om het project te blijven benadrukken dankzij uw donaties. En laat jonge toekomstige komedies meedoen aan het project.