Volg ons !
Facebook Twitter Instagram YouTube Imdb

T-shirt

Bestel het t-shirt in verband met de serie varieert de prijs volgens de kleur of het gedetailleerde aspect + leveringskosten bovendien (momenteel alleen beschikbaar in België), het geld zal worden gereserveerd voor een fonds dat nodig is om de site te promoten web, communicatie en verhuur gemotiveerde mensen.

Kies de t-shirt dat staat u : Cult-replica's! (Nederlands, Frans, Spaans, Italiaans), Website-logomet 3 hoofdpersonen mannelijk or vrouwelijk secundair + titel, alleen de titel « La Pieuvre », te zien in de link of in het kledingwinkel.

De t-shirt bestaat in verschillende kleuren.

Ontdek de lijst van t-shirts beschikbaar. (wees voorzichtig voor het moment dat de keuze beperkt is)

Vind het in deze link : Kledingwinkel « La Pieuvre » of in het tabblad « Kledingwinkel ».

Als u geïnteresseerd bent in onze t-shirts met betrekking tot het project, vindt u in deze link hieronder alle informatie die nodig is om onze verschillende producten te verkrijgen.

https://k-lifeprod-ac.com/lapieuvre-serie/t-shirt

Voor eventuele andere vragen : info@lapieuvre-serie.com

Waar gaan we het geld voor gebruiken ? Promoot en verbeter de communicatie, het ontwerp van de website, verhoog onze populariteitsclassificatie, breid ons netwerk uit (technici, ontwerper, betaalde stage...) kortom, help ons om het project te blijven benadrukken dankzij uw donaties. En laat jonge toekomstige komedies meedoen aan het project.