Volg ons !
Facebook Twitter Instagram YouTube Imdb

21 september tot ‘t Wit Kasteel se tournait une scène dans un bar représentant une discothèque célèbre « Ruwe Diamant » située dans la ville d’Anvers. Un rappeur flamand a participé avec quelques personnes de son entourage et le comédien Eduardo Aladro zappen 3 beschikbaar op het kanaal YouTube en Instagram. Wiens doel van zappen is om realiteit met fictie te vermengen.

Het doel is om het project bekendheid te geven in het hele land, door kunstenaars uit alle lagen van de bevolking erbij te betrekken.

Un grand merci aux responsables du ‘t Wit Kasteel, à Kris.

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Door deze inzamelingsactie uit te voeren, helpt u ons om technici te betalen, onze scenario's te corrigeren dankzij een specialist (scriptdokter), onze website te updaten (door deze te verbeteren) en nog veel meer. De collectie sluit in december 2021.

Op te halen bedrag: Het maakt niet uit hoe hoger het bedrag, hoe meer we onze technici, onze acteurs kunnen vergoeden, sets voor onze piloten kunnen vinden, dingen in werkelijkheid kunnen laten gebeuren dankzij uw donaties.

PS : Mocht het bedrag niet hoog genoeg zijn, dan worden je donaties alleen gebruikt voor de kwaliteit van de site, voor de snelheid van communicatie op sociale netwerken, kosten voor bepaalde sets, materiaalkosten voor bijvoorbeeld een shoot.