Volg ons !
Facebook Twitter Instagram YouTube Imdb

21 september tot ‘t Wit Kasteel se tournait une scène dans un bar représentant une discothèque célèbre « Ruwe Diamant » située dans la ville d’Anvers. Un rappeur flamand a participé avec quelques personnes de son entourage et le comédien Eduardo Aladro zappen 3 beschikbaar op het kanaal YouTube en Instagram. Wiens doel van zappen is om realiteit met fictie te vermengen.

Het doel is om het project bekendheid te geven in het hele land, door kunstenaars uit alle lagen van de bevolking erbij te betrekken.

Un grand merci aux responsables du ‘t Wit Kasteel, à Kris.

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Als u geïnteresseerd bent in onze t-shirts met betrekking tot het project, vindt u in deze link hieronder alle informatie die nodig is om onze verschillende producten te verkrijgen.

https://k-lifeprod-ac.com/lapieuvre-serie/t-shirt

Voor eventuele andere vragen : info@lapieuvre-serie.com

Waar gaan we het geld voor gebruiken ? Promoot en verbeter de communicatie, het ontwerp van de website, verhoog onze populariteitsclassificatie, breid ons netwerk uit (technici, ontwerper, betaalde stage...) kortom, help ons om het project te blijven benadrukken dankzij uw donaties. En laat jonge toekomstige komedies meedoen aan het project.