Showreel Belgium

S

B

UW SHOWREEL CREËREN

Voor wie ?

Wat is het punt ?

Hoeveel kost het ?

Ik heb al een showreel, wat nu ?

Ik ben een beginner, ik heb geen imago, wat doen we ?

Acteur

Het is uw showcase, uw interactieve cv 

260,00 €

Schakel een professional in om fouten te voorkomen. (geluidsprobleem, ik heb effecten toegevoegd)

Als u een scala aan emoties op een beknopte manier kunt overbrengen, heb u toegang tot meer castings.

Rue t-shirt bleu (7)

Ik heb een showreel nodig

U hoeft alleen maar contact op te nemen met K-Life Prod&Creatie via telefoon, e-mail of via sociale netwerken. Het is erg makkelijk !

Wat is het punt ? Het is heel simpel, een showreel als acteur is erg handig om je toekomstige werkgevers aan te trekken. Als je ze een breed scala aan emoties kunt bieden, is de kans groter dat je hun interesse wekt. Daarna hoef je alleen nog maar de casting aan te vragen. En vooral: veel plezier!

Waarom een ​​showreel ?

Laten we gaan !

260€

Betaling per factuur SMartbe or Tentoo.be

SHOWREEL BELGIUM

K-life

We zijn toegewijd aan het leveren van showreels van hoge kwaliteit die een onmisbaar hulpmiddel zijn voor uw communicatie en promotie naar professionals.

Ik ken de oprichter van K-Life Prod&Creation en hij vertelde me over zijn project. Ik was enthousiast over zijn initiatief en besloot zijn eerste klant te worden. Ik weet dat hij zeer technisch bekwaam is, maar wat me echt interesseerde was zijn artistieke inslag. Ik denk dat zijn expertise van groot nut zal zijn, vooral voor degenen die niet bekend zijn met technologie. Ik raad het ten sterkste aan.
Toen ik hem ontmoette, werd ik geconfronteerd met de noodzaak om een ​​dynamische montage te maken voor mijn verschillende projecten, in het bijzonder voor één ervan. Ik was op zoek naar een synergie tussen theater en film. Ik ontdekte dat hij zijn persoonlijke touch kon brengen, maar ik had ook iemand nodig die naar mijn verwachtingen kon luisteren. Door zijn perfectionisme kan hij soms veeleisend zijn. Over het algemeen ben ik echter zeer tevreden met het verkregen resultaat.
Ik heb de oprichter leren kennen dankzij Doriano Macca, een korte film die in 2016 is opgenomen. Ik werkte aan de Octopus-pilot en vroeg hem vaak om advies over de montage van mijn showreel. Allereerst wilde ik mijn verschillende filmervaringen verdiepen, zowel in de reclame als in de bioscoop. Ik denk dat het goede elementen bevat om ons te helpen onze doelen te bereiken.
Montage vidéo
Het is wat ?

K-life

Ik heb mijn studies gedaan bij INRACI, daarna heb ik verschillende sectoren verkend om mijn weg te vinden. In het begin concentreerde ik me op het creëren van mijn eigen projecten.

In 2013 creëerde ik K-Life, een persoonlijk project dat wordt gesymboliseerd door de letter K die staat voor kracht, omringd door een ring die het leven vertegenwoordigt. Dit project is in de loop van de tijd geëvolueerd, met productie, creatieve ondersteuning zonder winstoogmerk, workshops voor jongeren en webgerichte projecten.

Tien jaar later besloot ik aan een ietwat gek project te beginnen.

Tijdens deze periode heb ik de gelegenheid gehad om verschillende professionals uit de sector te ontmoeten die mij inspireerden om het project "Showreel Belgium" uit te voeren. Ik merkte dat dit soort dienstverlening in België niet wijdverspreid was. Meestal zijn acteurs zelf verantwoordelijk voor het monteren van hun demo's, maar missen ze vaak diepgaande kennis ter zake. Daarnaast is er veel geduld nodig om het juiste ritme te vinden, zodat de showreel niet te lang en niet te langzaam is. Daarom heb ik, hoewel ik in het verleden demo's heb samengesteld, nooit de kans gehad om ze op grote schaal aan te bieden. Het doel van "Showreel Belgium" is om u in de kijker te zetten voor uw volgende castings.